Fotografii rare cu gemenii lui George şi-ai lui Amal Clooney. Ce mari s-au făcut!

25 iunie 2018   News

Dacă Amal a devenit o „clientă fidelă” a petrecerilor de la Hollywood, gemenii ei au fost ţinuţi departe de lumina reflectoarelor. Nu există fotografii oficiale cu ei, nu i-au prezentat fanilor internauţi pe reţelele de socializare, practic i-au ţinut ascunşi până acum. Paparazzi au reuşit, însă, să-i surprindă pe aeroport, în Sardinia, Italia.

Fotografie rară cu gemenii actorului George Clooney

George şi Amal Clooney au fost surprinşi în aeroport, sosind în Sardinia, la bordul unui avion privat. În compania lor se aflau şi gemenii Ella şi Alexander, care au fost văzuţi rar în public. Micuţii, care au împlinit de curând un an, păreau relaxaţi şi liniştiţi în braţele părinţilor lor, care se grăbeau să iasă din raza fotografilor avizi de inedit.

Amal o purta în braţe pe micuţa Ella, în timp ce Alexander se afla în braţele tatălui lui, George

Îmbrăcaţi în blugi şi tricouri, dar cu picioruşele goale, micuţii erau adorabili! La fel de şic erau şi părinţii lui, George optând pantaloni de vară, albi, şi un tricou asortat, în timp ce Amal îmbrăcase o pereche de pantaloni coloraţi, cu un print floral, şi un maiou alb. Ce familie frumoasă au, nu?

Amal Clooney, pe când era însărcinată

Amintim că-n luna februarie 2017, George Clooney a anunţat că va deveni tată pentru prima dată. Mama actorului a fost cea care a dat vestea că va fi bunică de gemeni. Câteva luni mai târziu, mai exact în iunie 2017, gemenii Ella şi Alexander au venit pe lume.

Mai multe