Frances Bean, fiica lui Kurt Cobain, stoarsă de bani de fostul soţ!

26 august 2016   News

Familia regretatului rocker nu pare să intre pe făgaşul normal al lucrurilor prea curând. Recent, lucrurile arătau perfect pentru moştenitoarea lui Cobain, care se căsătorise acum nici doi ani cu tânărul muzician Isaiah Silva. Dar Frances Bean a cerut divorţul încă din martie, motivele rămânând clasicele “diferenţe ireconciliabile”.

Frances Bean are 24

Acum, însă, scandalul care o implică arată cât de nesăbuită a fost rockeriţa care abia a împlinit 24 de ani (deh, şi vârsta), căci soţul înstrăinat pretinde o rentă viageră de 25.000 de dolari pe lună, potrivit jurnaliştilor de la TMZ. Isaiah (31) susţine în declaraţiile sale depuse la tribunal că vrea 25.000 de dolari pe lună pentru că starul ar fi fost de acors să-l ajute financiar pe parcursul căsniciei lor. Asta unu la mână…

Frances Bean şi Isaiah

Doi la mână, Isaiah spune că a trebuit să-şi lase jobul când s-a însurat cu Frances, căci aceasta i-ar fi promis bani de buzunar pentru cheltuieli lunare, taxele şcolare pentru fiica lui dintr-o altă relaţie şi bani pentru cheltuielile de casă. Tot în documentele depuse la tribunal, se precizează că Frances Bean are o avere de mai mult de 100 de milioane de dolari dobândite graţie tatălui ei.

Divorţul este cu atât mai supărător cu cât soţul brunetei cere jumătate din banii pe care ea i-a câştigat în timpul căsniciei lor. Conform petiţiei de divorţ iniţială, Frances ar fi urmărit să stabilească că toţi banii moşteniţi de pe urma tatălui ei îi aparţin doar ei, dar este dispusă să îi plătească lui Isaiah o parte din bani. Cuplul nu a avut contract prenupţial.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES

Mai multe