Fratele lui Ben Affleck divorţează! Soţia lui a depus actele de divorţ!

1 august 2017   News

Şi-au anunţat separarea în martie 2016, însă de atunci niciunul dintre cei doi n-a făcut niciun comentariu în legătură cu vreun posibil divorţ sau despre vieţile separate pe care le duceau de un an deja.

Divorţează după o relaţie de 16 ani

Totuşi, soţia lui Casey Affleck e hotărâtă să pună punct şi oficial relaţiei lor. Potrivit DailyMail, Summer Phoenix este cea care a depus actele divorţ, cititând celebrele ”diferenţe ireconciliabile” şi cerând custodie comună a celor doi copii ai lor, adolescenta Indiana (13 ani) şi Atticus (9 ani).

Amintim că cei doi şi-au anunţat separarea acum un an şi jumătate, punând punct unei relaţii amoroase de peste 16 ani. Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe când Casey a lucra la filmul „To Die For”. Vorbind despre momentul în care şi-a cunoscut viitoarea soţie, Casey menţiona că i s-a părut o femeie extrem de frumoasă. ”Ieşeam cu altcineva la acea vreme, însă când am văzut-o mi-am zis <<Doamne, cât e de frumoasă!>>”, a relatat actorul acum patru ani pentru The Daily Beast.

Casey şi Summer au devenit un cuplu în 2000, s-au logodit trei ani mai târziu, iar în iunie 2006 au ajuns în faţa altarului pentru a-şi jura iubire veşnică. Din păcate, iată că relaţia lor a ajuns acum la final.

Casey Affleck şi noua iubită, Floriana

De când s-a despărţit de Summer, Casey Affleck are o relaţie cu actriţa Floriana Lima (36), cei doi apărând pentru prima oară, pe covorul roşu, în calitate de cuplu în februarie, la petrecerea Oscar.

foto: arhivă

Mai multe