Fraţii Paris, Prince şi Blanket Jackson s-au reunit la premiera musicalului despre tatăl lor. Ce înalt s-a făcut mezinul Blanket!

2 februarie 2022   News

Nu i-am mai văzut de ceva vreme împreună, pe covorul roşu.

Ei bine, aseară, copiii regretatului Michael Jackson, Paris, Prince şi Blanket au sosit în grup la premiera piesei MJ: The Musical de pe Broadway, New York. Pe covorul roşu al premierei de aseară şi-au făcut apariţia, însă, doar doi dintre cei trei fraţi, şi anume Paris, de 23 de ani, şi Prince, de 24, mezinul Blanket nedorind să atragă atenţia asupra lui.

Superbă cum o ştim, mondena Paris Jackson a purtat o rochie petrecută cu imprimeu roşu la care a asortat o pereche de botine, coafându-şi părul blond în bucle lejere şi adoptând un machiaj glam.

Fratele ei cu un an mai mare a adoptat pentru această premieră uncostum elegant, noutatea în cazul look-ului lui fiind părul destul de lung, prins într-un fel de coadă- coc, la spate.

Şi mezinul Blanket, de 19 ani, a purtat un costum la acest eveniment la care n-a vrut să fie pozat, adolescentul fiind zărit, însă, la plecare, alături de sora sa mai mare.

Foto: Profimedia

Mai multe