Gabi Balint (56) a făcut infarct! Care este starea fostului fotbalist după operaţia făcută de urgenţă?

21 septembrie 2019   News

Fostul atacant al echipei Steaua a suferit un infarct miocardic vineri seara şi a fost operat de urgenţă la Spitalul Fundani din Bucureşti, conform celor publicate de Adevărul.

Fostul mare fotbalist a intrat în sala de operaţii după ce, vineri seara, a făcut infract. Digisport susţine că, în momentul de faţă, starea fostului sportiv este stabilă. Balint a ieşit din intervenţia chirurgicală efectuată de urgenţă la Spitalul Fundeni din capitală şi a reuşit deja să comunice cu apropiaţii. Operaţia a constat în implantarea a trei stenturi la inimă.

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău ieri seară, motiv pentru care fostul fotbalist s-a prezentat la o clinică particulară pentru a efectua câteva investigaţii medicale. Acolo a fost informat că suferise un infarct. Într-un final, fostul sportiv a ajuns la Spitalul Fundeni, pentru a i se monta cele trei stenturi necesare.  

Gabi Balint a făcut parte din echipa Stelei atunci când a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi a fost unul dintre cei doi jucători care au înscris loviturile de la 11 metri care au dus la câştigarea trofeului. Tot cu Steaua a cucerit Balint şi Supercupa Europei în 1987. 

În prezent, fostul mare fotbalist este analist al postului Digi Sport, iar joi s-a aflat în studioul TV pentru a comenta meciul  CFR Cluj - Lazio.  Atunci au apărut primele semne medicale că ceva era în neregulă.

Vă ţinem la curent cu starea sănătăţii fostului mare fotbalist.

foto - Facebook

Mai multe