Gabi Cotabiţă, internat de urgenţă: ''Soţia şi fetele s-au speriat foarte tare''

14 octombrie 2021   News

Problemele de sănătate nu îl ocolesc pe Gabi Cotabiţă. Artistul a acuzat o stare de rău şi a fost dus de urgenţă la spital în urmă cu o săptămână, asta după ce în urmă cu şase ani a suferit un infarct, iar la începutul anului a fost internat cu coronavirus.

„Gabriel Cotabiţă a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soţia şi fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt şanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au declarat surse din Spitalul Colentina pentru Impact.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine aşa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observaţia medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec şi peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, şi dimineaţa şi seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine şi peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soţia mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieşit testul negativ”, spunea atunci artistul.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătăţit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”.

Mai multe