Gabi Cristea, înlocuită în emisiune. Prezentatoarea are coronavirus: ''Parcă trecuse tramvaiul peste mine''

15 octombrie 2021   News

E vaccinată, dar are coronavirus! Gabi Cristea a intrat în izolare pentru două săptămâni, iar locul ei în emisiunea de la Antena Stars a fost preluat de Paula Chirilă.

„Încă de aseară am început să-mi pierd vocea şi spre final de emisiune am început să-mi ardă urechile. M-am dus acasă, m-am testat, am ieşit negativă, am luat nişte medicamente şi de dimineaţă parcă trecuse tramvaiul peste mine. Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat şi am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru şi sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt şi ele negative, aştept să mă sune DSP-ul. Nu ştiu de unde l-am luat, nu ştiu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a mărturisit şi Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Paula Chirilă i-a luat locul. „E o surpriză şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. O să mă vedeţi şi la «Xtra Night Show» şi aici. Nu e uşor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă nişte emoţii. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit şi pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne aşteptăm şi Gabriela traversează şi ea o perioadă care sperăm să treacă uşor peste ea şi peste familia ei şi să o vedem în poziţia ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situaţie neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.

Mai multe