Gabriel Garko a ajuns dintr-o emisiune de televiziune direct pe masa de operație

2 decembrie 2022   News

Gabriel Garko s-a operat la mână pentru că avea un un tendon rupt, dar a decis să strângă din dinți și să facă tot ce este necesar pentru a rămâne în competiția Dancing with the stars, în care poate fi văzut acum la italieni.

Actorul, care a fost considerat unul dintre cei mai promițători în această ediție a programului lui Milly Carlucci, a suferit o accidentare gravă la braț: și-a rupt un tendon și a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

În episodul care a urmat operației, Gabriel Garko poate fi văzut cum își așteptată cu răbdare rândul să danseze alături de Giada Lini, ajutându-se cu analgezice pentru a suporta durerea.

Când a venit momentul să iasă, Paolo Belli a prezentat clipul care a arătat cât de greu i-a fost starului în această perioadă. „ M-am operat, și totul părea un film, dar anestezia era reală", a spus el.

Operația a durat două ore, după care medicul Giovanni Di Giacomo s-a declarat mulțumit: „Se va recupera perfect, va trebui doar să urmeze instrucțiunile pe care i le dăm noi. Trebuie să poarte bretelele 20, 25 de zile”.

Zilele de după operație nu au fost deloc ușoare. „ Nu mă așteptam să mă doară atât de mult”, a explicat actorul.

Câteva zile mai târziu s-a întors în sala de repetiții, unde părea că suferă: „ Nu a fost o zi ușoară, m-am simțit slăbit și mă durea. Am mai puțină forță, probabil din cauza anesteziei. Sunt un perfecționist, într-adevăr, nu sunt niciodată mulțumit. Când am o problemă, tind să o minimalizez și să nu-i las pe alții să o vadă, dar în acest caz se vede prea bine".

În timpul repetițiilor, actorul a vorbit despre problemele pe care le întâmpină. „Nu știu cum o să fac, mi se învârte capul” . Se plângea adesea de durere și slăbiciune: „ La naiba, ce durere!".

Când a venit momentul să evolueze, Milly Carlucci a explicat:

„Antrenamentul a fost inexistent, nu s-a putut face. Capul i se învârtea, depune un efort cu adevărat mare, nu este o chestiune de voință, pur și simplu nu îl ajută corpul. Puteți simplifica ceea ce ați pregătit”.

Gabriel Garko și-a desăvârșit prestația. Când juriul a remarcat limitările evidente datorate condiției sale fizice, concurentul a recunoscut cu extremă onestitate: „ Am dansat doar ca să rămân în competiție”.

Mai multe