Gabriela Firea, în doliu. Mesajul emoţionant pentru bunicul ei: "A plecat spre o lume mai liniştită"

2 noiembrie 2020   News

Gabriela Firea a trecut recent prin momente mai dureroase. Fostul primar a anunţat că bunicul ei a trecut în nefiinţă. A fost cel mai longeviv jandarm şi veteran de război. 

Chiar la început de noiembrie, Gabriela Firea a anunţat că bunicul său a murit. 

"Prima duminicā fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre😔 A luptat in razboi, s-a intors ranit, a crescut copii si nepoti, a iubit lumea si viata...avea o caligrafie impecabila, canta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai linistita, la 97 de ani. Cu o zi inainte, a cantat.... drum lin spre locul fara durere si suspin, bunicule🙏", a scris ea pe Facebook. Mesajul a venit însoţit şi de o poză. 

Ghiorghe Rotaru avea 97 de ani.

Cariera impresionană a lui Ghiorghe Rotaru, bunicul Gabrielei Firea 

Ghiorghe Rotaru s-a născut pe 8 iulie 1922, iar în luna martie a anului trecut acesta devenea cel mai longeviv jandarm. Binucl Gabrielei Firea, locotenent-colonelul (r) Ghiorghe Rotaru a fost sărbătorit la vremea aceea în cadrul unei ceremonii oficiale, la care au participat oficiali ai jandarmeriei, dar şi reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, scrie click.ro. 

A primit atunci o diplomă de excelenţă din partea Cancelariei Instituţiei Prefectului, un album cu istoria Jandarmeriei din partea lt. col. Marian-Constantin Bogdan, prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui, precum şi o uniformă de jandarmi. Vezi în galeria foto!

Foto: Facebook, vremeanoua.ro

Mai multe