Gabriela Spanic, trădată de operaţiile estetice! Cum arată actriţa după ultima intervenţie

26 iulie 2019   News

Avea un chip angelic, o frumuseţe aparte, carismă, strălucea în faţa camerelor, iar telenovelele în care juca nu lăsau pe nimeni indiferent. Gabriela Spanic avea totul, dar a descoperit operaţiile estetice. Acum are 45 de ani, dar pare de 60.

Povestea ei pare una ruptă dintre serialele în care a apărut. Gaby Spanic a cunoscut, succesul, dar şi suferinţa. În 2010, actriţa şi fiul ei începeau o luptă cu moartea, asta după ce asistenta ei personală îi otrăveşte cu sulfat de amoniu. Totul se termină cu bine, dar trista întâmplare îi schimbă divei percepţia despre viaţă şi o împrieteneşte cu medicul estetician.

În pozele pe care le afişează pe conturile de socializare după drama trăită, Spanic este de nerecunoscut. Actriţa şi-a mărit buzele, pomeţii, sânii şi posteriorul, dar nu s-a înfrumuseţat, ci s-a urâţit subit. A renunţat la telenovele, dar şi la look-ul care a consacrat-o.

Gaby a obţinut în 1992 titlul de Miss Venezuela şi aşa a început să cocheteze cu actoria. Rolurile care i-au adus consacrarea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” şi din  „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. 

Mai multe