Clipe de groază pentru Ruby! Cântăreața a ajuns de urgență la spital, ce și-a injectat

5 august 2022   News

Gafa imensă a lui Ruby, care o putea costa mult. Din dorința de a fi cât mai la modă, cântăreața a apelat la o substanță, care a băgat-o în spital.

Artista care vrea să fie tot timpul pe val, a făcut o greșeală pe care o recunoaște și și-o asumă. Din dorința de a fi cât mai bronzată, diva a recurs la o metodă total nerecomandată. Și-a injectat o substanță menită să amplifice bronzul, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Drept urmare, Ruby a început să simtă palpitații, pulsul i-a scăzut dramatic și chemat de urgență ambulanța.

Această substanță este folosită de cele mai multe ori de culturiști. Potrivit spuselor sale, Ruby a apelat pentru prima dată la această soluție și crede că nu și-a administrat o doză corespunzătoare.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în …. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzez mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Potrivit cântăreței, medicii au ținut-o la UPU câteva ore și i-au făcut analizele. ”Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații.”, a explicat Ruby.

Foto: Instagram

Mai multe