Gafă nemaipomenită! Lenny Kravitz, cu... penisul la vedere, pe scenă

5 august 2015   News

Captivat de muzică, Lenny a împărtăşit un moment legendar, când s-a lăsat pe vine, cu chitara-i la fel de legendară,  iar pantalonii de piele n-au mai rezistat presiunii şi s-au crăpat de-a binelea, aşa de bine, că bărbăţia i s-a dezvăluit brusc şi de-a valma, pentru că, ghiciţi ce, lenjeria intimă lipsea cu desăvârşire. O surpriză pentru fane, mai ales...

Nu există mod mai delicat de-a o spune, aşa că o spunem pe şleau: Lenny Kravitz a păţit-o. În timpul unui concert din Suedia, pe 3 august, a suferit o gafă vestimentară revelatoare, în care părţile sale intime au ieşit la iveală semeţe, în secunda în care i s-au crăpat pantalonii de piele. 

Cum era de aşteptat de la un sex simbol, rockerul de 51 de ani nu s-a panicat, din contră, mai ales că s-a mai lăsat el fotografiat gol, dar la limită. Sigur pe sine, şi-a luat chitara şi a încercat să-şi acopere discret imensa gaură din pantaloni, deodată cu nuditatea, continuând să cânte cu picioarele lipite. Ce să mai ascunzi, însă? Momentul iconic a rămas bine întipărit în ochii fanilor lui, ca şi părţile sale intime, gafa vestimentară de pe scenă transformându-se într-un viral pe Internet. Nici Kravitz nu s-a lăsat mai prejos, luându-se singur la mişto pe Twitter, cu simplul hashtag: #penisgate. Scurt şi la obiect!

Savuroasă a fost, însă, reacţia lui Steven Tyler, care a comentat imediat accidentul vestimentar al colegului său de breaslă: “Frate, fără chiloţi şi cu pierce.. Fuck, mie niciodată nu mi-ai arătat chestia asta!”. Un tweet care va rămâne mult timp întipărit în mintea fanilor, la fel ca imaginea celebră a acelui penis accesorizat cu inel al lui Lenny Kravitz.

Vezi poza necenzurată şi video aici: Gafă vestimentară pentru Lenny Kravitz

Mai multe