Gafă vestimentară! Ce i s-a întâmplat lui Britney Spears pe scenă?

5 februarie 2017   News

Este, deja, o veterană pe scena muzicală, cu o carieră de peste 18 ani. Şi-n toţi aceşti ani în care a fost activă, am avut ocazia să vedem show-uri surprinzătoare, demne de un icon mondial, aşa cum este văzută încă de la lansarea albumului ”Baby One More Time” (1999). De-a lungul carierei sale am văzut, însă, şi câteva show-uri mai puţin reuşite, în care artista a falsat, a făcut playback, a căzut, a rămas aproape dezbrăcată sau a stârnit furia publicului.

A arătat mai mult decât era cazul

De aceea, nu ne surprinde faptul că la cel mai recent concert al său, susţinut în Las Vegas, artista a arătat mai mult decât e cazul. Brit a purtat, la concertul de miercuri noapte, un costum de scenă foarte decupat, care i-a expus sânii în timpul unui dans energic.

Get Naked... Get Naked.... LoL ??? A video posted by We are BRITNEY army (@britney_spears_worldwide) on Feb 2, 2017 at 6:21am PST

Get Naked... Get Naked.... LoL ???

A video posted by We are BRITNEY army (@britney_spears_worldwide) on Feb 2, 2017 at 6:21am PST

Şi deşi fanii ei nu au fost deranjaţi de ”privelişte”, artista părea extrem de stresată, străduindu-se să nu lase să se repete scena nefericită. Aşa se face că a renunţat la coregrafia pe care o pregătise şi s-a mulţumit să execute doar câteva mişcări care să nu-i pună în pericol ţinuta. Chiar şi aşa, artista poate fi văzută trăgând constant de respectivul ”body” pentru a nu dezvălui mai mult decât e cazul.

Alte dăţi în care Brit s-a făcut de râs pe scenă:

Mai multe