Gaga Hair Salon

29 august 2012   News

Poate tocmai pentru că a început să-i cadă părul, după cum a declarat chiar ea, din cauza vopsirilor dese, artista iubeşte la nebunie părul, pe care îl

Poate tocmai pentru că a început să-i cadă părul, după cum a declarat chiar ea, din cauza vopsirilor dese, artista iubeşte la nebunie părul, pe care îl poartă-n fel şi chip, cum numai ea se pricepe.

Octombrie 2009, Billboards Annual Women in Music. Una dintre plăcerile artistei e să-i pună pe stilişti în dificultatea de a-i descrie şi cataloga ţinutele. Aici, Gaga a defilat cu o combinaţie între vintage Hollywood glamour şi Halloween de-a dreptul, coafura ei chic concurând cu poncho-ul din păr tras peste o rochie albastră transparentă.

Aprilie 2012, Hong Kong. Iată şi lookul pe care Gaga l-a prezentat fanilor japonezi. Deja nu mai e de-ajuns să ne imaginăm că vedeta are o colecţie infinită de peruci şi meşe... Aici pare un veritabil vînător de capete pletoase, care-şi expune una dintre creaţiile- trofeu!

Octombrie 2011, Londra. Extensii verzi, pălărie şi body din păr negru. Cam aşa s-a dus Lady Gaga la concertul lui Dr. Dre... Ce nevoie mai avem de materiale fine şi ţesături, când există atâta păr pe lumea asta?

Ianuarie 2010, Premiile Grammy. Într-o rochie intergalactică Armani Prive şi cu un accesoriu furat de la Edward Omul Foarfecă, diva ne-a arătat că poate scoate capul în lume şi cu o coafură coborâtă la standardele glam ale lumii obişnuite. Şi nu i-a stat deloc rău!

Mai 2010, concert la Paris. Ni se ridică părul pe noi la această apariţie! Artista pare de-a dreptul sufocată în propria pasiune pentru păr! Căci nici nu ştii foarte bine ce e: o meduză uriaşă sau un baldachin ambulant?

Iunie 2011, la o emisiune TV în Anglia, unde i-a povestit gazdei de-a fir a păr despre viaţa ei. Lady Gaga a inventat cu siguranţă stilul hairy chic!

August 2012, Bucureşti. Gaga a pregătit şi pentru show-ul de la noi un look cu totul special, încântându-şi fanii cu o coafură de alien: cocul clasic a fost înlocuit cu un cub de păr ca o căpiţă de fân. Curat extraterestră!

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/REXFEATURES, PHOTOLAND/WENN.COM

Mai multe