Gal Gadot a născut! Uite ce nume poartă cel de-al doilea copil al actriţei!

21 martie 2017   News

Actriţa din ”Wonder Woman” l-a făcut tată a doua oară pe Yaron Versano, bărbatul cu care este căsătorită încă din 2008. Fericita veste ne-a dat-o chiar ea, prin intermediul contului de Instagram, unde a postat o imagine cu bebeluşul nou-născut.

Prima fotografie după naştere

Familia actriţei Gal Gadot s-a mărit! Actriţa i-a dat naştere unei fetiţe în urmă cu trei zile, devenind a doua oară mamă, iar fiica ei de cinci ani, Alma, devenind soră mai mare!

Am avut ocazia să vedem şi o primă imagine cu simpatica actriţă după naştere, Gal ţinându-şi la curent fanii internauţi cu schimbările din viaţa sa. Aceasta apare în cea mai recentă imagine de pe Instagram părăsind spitalul în care născuse şi având-o în braţe pe micuţa Maya.

Căci da, numele ei este Maya. ”Şi acum suntem patru. Ea e venit pe lume, Maya”, este mesajul descriptiv care a însoţit fotografia inedită. Un mesaj care a stârnit, după cum era de aşteptat, nenumărate reacţii în rândul fanilor internauţi.

Gal şi fiica cea mare, Alma

”Mă simt complet binecuvântată şi recunoscătoare pentru toate minunile din viaţa mea”, a adăugat actriţa din Justice League.

În noiembrie, a anunţat că va fi din nou mămică

Amintim că actriţa ne-a mărturisit că e însărcinată a doua oară în luna noiembrie. De atunci, Gal s-a ocupa de promovarea noului ei film, ”Wonder Woman”, care va ajunge în cinema pe 2 iunie.

Noul ei rol

foto: Instagram

Mai multe