Gemenii lui Beyonce au împlinit şapte luni. Cum se descurcă artista?

26 ianuarie 2018   News

De când i-a adus pe lume pe gemenii Sir şi Rumi Carter, Beyonce a cam dispărut din peisajul hollywoodian. Rarele ocazii în care a luat masa cu soţul său, rapperul Jay Z, în oraş nu au însemnat, din păcate, şi şansa de a-i vedea pe gemeni, aşa că suntem tare curioşi să aflăm ce mai fac aceştia.

Au trecut şapte luni de la venirea lor pe lume

Ei bine, recent, o sursă din anturajul artistei le-a oferit celor de la UsWeekly detalii inedite din sânul familiei Carter. Aparent, motivul pentru care Be a cam dispărut este faptul că se ocupă îndeaproape de creşterea micuţilor, apelând la dădace doar atunci când e cazul, mai ales că prin preajmă se află şi mama artistei, Tina Knowles. ”Beyonce petrece foarte mult timp cu gemenii ei, este o mamă implicată. (...) Se pregăteşte pentru următoarele concerte, trage la sală şi are grijă de gemeni. Programul ei este destul de aglomerat”, a declarat acest apropiat.

Cu micuţa Rumi

Cu băieţelul Sir Carter

Chipurile, şi sora micuţilor, Blue Ivy (6), i-a dat o mână de ajutor mamei sale, în toată această perioadă. ” Blue e îndrăgostită de micuţi şi mereu îi verifică, o ajută cu îndatoririle pe mama sa”, a menţionat respectiva sursă. Cât despre gemeni, aceştia au împlinit de curând şapte luni, aşadar au mai crescut de la cea mai recentă ocazie în care i-am văzut (n.r. reşedinţa lor din Florida). Din păcate, nu credem că vom şansa să-i vedem prea curând în public. Cel mai probabil, artista aşteaptă ca aceştia să împlinească măcar un an, înainte de a apărea cu ei în public ori de a posta imagini pe conturile de socializare. Nu ne-ar surprinde dacă s-ar întâmpla aşa, căci şi-n cazul lui Blue Ivy lucrurile s-au desfăşurat la fel.

Micuţa Blue îşi ajută mama având grijă de gemeni

Mai multe