Gemenii soților Clooney au împlinit 7 ani. Ce tradiție sentimentală respectă anual George și Amal

7 iunie 2024   News

Sunt unii dintre cei mai frumoși și carismatici părinți de la Hollywood. George Clooney, fostul burlac convins, este tatăl gemenilor Ella și Alexander, care tocmai au împlinit 7 ani.

Actorul chiar a prins gustul paternităţii, dar este un părinte relaxat. 

Pe 6 iunie, micuții gemeni au împlinit 7 ani. Fostul burlac convins este și un romantic incurabil, iar soția sa știe și apreciază asta.

Actorul din The Ocean's Eleven și avocata pentru drepturile omului s-au cunoscut în casa din Italia a starului, faimoasa proprietate Villa Oleandra, în iulie 2013, când un prieten comun a adus-o acolo în vizită.

Reamintindu-și începutul curtării, actorul câștigător al Premiului Oscar a spus anterior CBS în 2020: „A fost ușor, în momentul în care a intrat pe ușă, m-a fermecat”, adăugând: „Și partea distractivă era că nu știam dacă îi plăcea de mine.” Am înțeles repede cât e de distractivă, inteligentă, frumoasă și grozavă. Eram încântat de ea și am început să-i scriu scrisori.”, mărturisește actorul, potrivit HELLO!

Ei bine, tradiția scrisorilor s-a consolidat la ei în familie.

Cei doi soți își trimit în continuare scrisori și le trimit acum și copiilor. Este ceva de suflet.

Anul trecut, vorbind cu Michael Strahan la Good Morning America, emisiune al cărei prezentator este tatăl fetelor gemene Sophia și Isabella, George Clooney a dezvăluit că el și Amal încă își construiesc tradițiile de familie, însă în mod clar cea împământenită deja este cea a trimiterii scrisorilor.

Inițial a glumit și a spus că tradiția a debutat pentru că Amal nu voia să mai vorbească personal cu el. Ulterior a împărtășit detaliul adorabil: ”Le scriem copiilor noștri câte o scrisoare în fiecare vară, fiecare, despre locul în care ne aflăm în lume”.

George și Amal s-au căsătorit în 2014

Cu toate acestea, cei mici încă nu și-au primit scrisorile. Le vor primi când vor fi mari și le vor lectura ca pe un jurnal de suflet lăsat de părinți.

El a continuat: „Îmi place ideea de a scrie despre un moment în timp, de a crea o capsulă a timpului.”

George Clooney a vorbit inclusiv despre ipostaza de tată de gemeni. Este uimit cât de diferiți sunt totuși. ”Nu poți generaliza, fiecare e unic în felul său.”

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe