George Burcea, nevoit să părăsească "Ferma" din cauza problemelor de sănătate. Viviana Sposub i-a declarat: "Te iubesc"

28 octombrie 2020   News

Schimbări neaşteptate au avut loc la "Ferma". Viviana Sposub a fost cea eliminată din competiţie, dar cel care a fost nevoit să plece din fermă e George Burcea. Problemele de sănătate îl fac să abandoneze definitiv jocul. 

Muncile de la "Ferma" şi duelurile nu au fost deloc uşoare. George Burcea a fost concurentul care a spus mereu da, a făcut tot ce i s-a cerut, nu a renunţat la nicio sarcină, pe toate le-a dus la bun sfârşit. A avut parte şi de o accidentare la unul dintre dueluri, s-a menajat puţin timp, dar a continuat munca în fermă. 

Iată că durerile nu l-au lăsat, a fost chemată o ambulanţă, iar el a fost dus la spital. A avut nevoie de ajutorul medicilor, de un control amănunţit la spate pentru a vedea ce îl deranjează, ce nu îi dă pace şi ce nu îl lasă să îşi continue munca în fermă. 

În tot acest timp, cât el a lipsit, iubita lui, Viviana Sposub, s-a luptat pentru rolul de fermier-şef, dar şi pentru locul ei în competiţie, căci a fost un duel cu eliminare. A pierdut în faţa Anamariei Ababei. Prezentatoarea îşi luase la revedere de la colegi, dar şi de la iubitul care lipsea (era la spital), printr-un mesaj video: "Te aştept acasă! Vreau să lupţi până la capăt, vreau din tot sufletul să câştigi! Îţi mulţumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ţi zic că te iubesc! Sunt foarte fericită şi mulţumesc mult!"

Cu ochii în lacrimi i-a spus celui de care s-a îndrăgostit la "Ferma" că îl iubeşte. 

Surprizele au continuat seara, când George Burcea s-a întors de la spital. A avut de ales între sănătatea lui şi locul de "Ferma". Medicul i-a recomandat repaos total, doar aşa va scăpa de durerile groaznice de la spate. A ales să o trimită pe Viviana în fermă, şi el să meargă acasă. A fost una dintre cele mai grele decizii pentru el, mulţi îl vedeau câştigătorul acestei ediţii.

Foto: Pro TV

Mai multe