George Clooney a vorbit pentru prima dată despre sarcina lui Amal. Ce-a dezvăluit?

21 februarie 2017   News

Celebrul actor hollywoodian şi-a luat inima în dinţi şi-a vorbit pentru prima dată despre sarcina soţiei sale, Amal. Acesta a confirmat, pe această cale, faptul că el şi soţia lui vor deveni părinţi pentru prima dată.

Amal şi George o să fie părinţi de gemeni

George Clooney a acordat un interviu, duminică, emisiunii franceze ”Rencontres de Cinema”, în care a vorbit despre schimbările recente din viaţa sa şi despre fericirea pe care i-a adus-o vestea venirii pe lume a gemenilor.

Zâmbind şi emoţionat, Clooney a declarat că şi-a dorit foarte mult ca acest lucru să se-ntâmple şi că trăieşte din plin toată această perioadă. ”Suntem foarte fericiţi şi foarte încântaţi. O să fie o adevărată aventură”, a declarat, vizibil emoţionat, actorul în vârstă de 55 de ani.

Întrebat fiind dacă are de gând să se implice în tot ce presupune îngrijirea unor nou-născuţi şi cât de pregătiţi sunt ei pentru acest moment, Clooney a replicat: ”Am îmbrăţişat tot ce o să vină cu braţele deschise”.

Actorul a vorbit şi despre cum au primit cei din jur vestea că va deveni tată, menţionând că din partea prietenilor lui a primit tot sprijinul de care avea nevoie şi că au fost foarte receptivi la această veste... în felul lor. ”La un moment dat, s-a făcut foarte linişte. După aceea, au început toţi să imite plânsul de copil, după care toţi am început să râdem”, povesteşte, amuzat, Clooney.

George a atins şi subiectul vârstei, dat fiind că mai toţi prietenii lui au deja copii la facultate, la această vârstă: ”Mă simt puţin mai bine în legătură cu faptul că o să am 56 de ani atunci (n.r. când o să vină gemenii pe lume”.

Nick şi Nina Clooney

Amintim că-n urmă cu câteva zile, mama lui Clooney a fost cea care a dat vestea cea mare, dezvăluind sexul nepoţilor ei: ”O să fie câte unul din fiecare. Da, un băiat şi o fată. Asta mi s-a spus. Eu şi soţul meu suntem foarte încântaţi”.

foto: arhivă

Mai multe