George Clooney dă filmele pe politică?

24 iunie 2014   News

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin. Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin.

Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney în ceea ce priveşte multe cauze politice, de-a lungul anilor, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC, chiar dacă până cum a negat ideea!

“George va candida pentru un post politic, mai ales după căsătoria cu Amal, de vreme ce acest lucru îi va deschide multe portiţe. Şi Nick, tatăl lui, a candidat… dar a pierdut. Totuşi, statutul de om însurat îl va face pe George să fie mai cu picioarele pe pământ şi va părea mai puţin un playboy – asta îi va da multă credibilitate.”, a declarat mătuşa actorului din “Gravity”, Starly Clooney, pentru ziarul britanic Daily Mail.

Şansele ca regizorul de 53 de ani are o relaţie cu Amal (36), activistă social şi avocată de prestigiu de origine britanico-libaneză, de aproape un an de zile, cei doi stabilind nunta pentru toamnă, în Italia.

FOTO WENN

Mai multe