George Clooney îşi amendează fanii care se apropie de reşedinţa sa

6 aprilie 2015   News

De când s-a căsătorit cu Amal, lui George Clooney pare că nu-i mai prieşte celebritatea. Actorul se luptă din răsputeri să ducă o viaţă normală, în intimitate, motiv pentru care a recurs la un gest surprinzător. De obicei,

De când s-a căsătorit cu Amal, lui George Clooney pare că nu-i mai prieşte celebritatea. Actorul se luptă din răsputeri să ducă o viaţă normală, în intimitate, motiv pentru care a recurs la un gest surprinzător.

De obicei, stârneşte vâlvă oriunde este văzut, tocmai de aceea celebrul actor pare hotărât să-şi ceară dreptul la intimitate. Însă, modalitatea prin care face acest lucru i-a luat prin surprindere pe toţi fanii actorului.

Actorul a decis ca oricine se apropie de reşedinţa sa din Italia să fie amendat. Actorul vrea să se asigure astfel că nimeni nu o să-i deranjeze în timp ce el şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, se vor relaxa în voie la casa de vacanţă pe care o au pe malul lacului Como.

Potrivit primarului micuţului orăşel Laglio, oraş în care actorul are casa de vacanţă, oricine îl va deranja pe George Clooney va primi o amendă de până la 500 de euro.

Mai sus, Villa Oleandra, reşedinţa achiziţionată în 2001 de către George Clooney.

Sursă foto: Twitter / Hepta

Mai multe