George Clooney, transportat la spital după un accident de motocicletă. Prima fotografie de la faţa locului!

10 iulie 2018   News

George Clooney, care se află în Italia pentru unele filmări, a suferit un accident de motocicletă în Sardinia. Actorul a fost transportat de urgenţă la spital, însă din primele informaţii se pare că este în afara oricărui pericol.

Potrivit presei din Peninsulă, George Clooney nu a suferit răni grave, însă oamenii legii nu au dorit să facă nicio declaraţie. Reporterii de la NBC afirmă însă că actorul a fost deja externat, după ce soţia lui, Amal, a ajuns la spital pentru a-i fi alături partenerului ei.

Italienii spun că accidentul a avut loc în zona Costa Corallina, din provincia Olbia, iar Clooney, care se afla pe o motocicletă, a fost acroşat de o maşină. Cei de la ziarul Nuova Sardegna au postat pe Twitter şi o fotografie realizată imediat după accident.

George Clooney all'ospedale: con la sua moto è finito contro un'auto che stava svoltando https://t.co/yG2jA4OomJ pic.twitter.com/MqZDD7oKpU — La Nuova Sardegna (@lanuovasardegna) July 10, 2018

George Clooney all'ospedale: con la sua moto è finito contro un'auto che stava svoltando https://t.co/yG2jA4OomJ pic.twitter.com/MqZDD7oKpU

— La Nuova Sardegna (@lanuovasardegna) July 10, 2018

Mai multe