George Michael: o înmormântare tensionată!

30 martie 2017   News

După săptămâni de amânare, înmormântarea artistului a avut loc ieri, într-un cerc extrem de restrâns, la Cimitirul Highgate din Nordul Londrei. Una dintre personaele prezente a reuşit, însă, să creeze tensiuni...

Iubitul lui George, Fadi, a ţinut cu tot dinadinsul să apară la înmormântare.

La ceremonie au participat doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi - dar şi iubitul artistului, Fadi Fawaz, care a apărut la locul înmkormântării pentru a-şi lua "Adio!" de la George, în ciuda dorinţei familiei lui de a nu-şi face apariţia la cimitir. Prezenţa lui a creat momente tensionate. "Niciunul dintre cei care a organizat înmormântarea nu l-a vrut acolo pe Fadi. Tocmai de-asta i-au şi dat o oră şi un loc intenţionat greşite", a dezvăluit unul dintre prietenii artistului defunct.

Printre cei prezenţi s-au numărat tatăl artistului în vârstă de 80 de ani, Kyriacos, surorile lui, Melanie şi Panayiota, Kenny Goss, cel care i-a fost iubit multă vreme lui George înaintea lui Fadi, Kate Moss, Geri Halliwell, dar şi Andrew Ridgeley, colegul lui George din formaţia Wham! Fadi a apărut la ora 14:00. "A venit ultimul, ceremonia deja începuse şi aşa a reuşit să treacă de bodyguarzi fără să facă scandal", a declarat aceeaşi sursă, adăugând că postarea lui Fadi în care explica faptul că nu-i interzisese nimeni să meargă la înmormântare a fost o minciună. Chiar şi vărul artistului, Andros Georgiou, a confirmat că Fadi a fost persona non-grata. "N-a fost invitat la înmormântare, familia îl urăşte", a spus acesta.

George Michael a avut una dintre cele mai discrete înmormântări VIP.

Mai multe