Gerard Butler, îndrăgostit! Vezi cum arată femeia care a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea!

31 octombrie 2014   News

Îndrăgostit până peste cap! Gerard Butler şi noua lui iubită sunt de nedespărţit. În cele trei luni de relaţie, Gerard Butler s-a afişat deseori în prezenţa focoasei brunete. După relaţia cu românca noastră, Mădălina Ghenea, iată că Gerard Butler

Îndrăgostit până peste cap! Gerard Butler şi noua lui iubită sunt de nedespărţit. În cele trei luni de relaţie, Gerard Butler s-a afişat deseori în prezenţa focoasei brunete.

Se pare că-i plac brunetele! După relaţia cu românca noastră, Mădălina Ghenea, iată că Gerard Butler a făcut o nouă cucerire. Actorul în vârstă de 44 de ani pare foarte apropiat de noua sa partenera, pe nume Avi Lerner, pe care a luat-o cu el la toate evenimentele din ultima vreme.

Una dintre recentele apariţii ale cuplului a fost în timpul unui meci de baschet, unde cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiţi. Au şuşotit, au râs, şi printre frânturi, s-au uitat şi la meci. Gerard părea destul de absorbit de prezenţa iubitei sale, cu care a vorbit pe tot parcusul meciului. Să fie oare acesta un semn că lucrurile devin serioase între cei doi?

Despre Avi Lerner nu se ştiu prea multe, însă presa americană scrie că îi seamănă foarte mult Ducesei de Cambridge. Voi ce spuneţi?

Mai multe