Gerard Piqué a tot ținut-o pe Shakira în triunghiuri amoroase! A înșelat-o chiar și cu prietena ei

23 ianuarie 2024   News

Se pare că frumușelul Gerard Piqué nu prea a știut să gestioneze relația sa cu Shakira. Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre tatăl celor doi fii ai artistei.

Cândva, erau o familie fericită, însă atitudinea de macho a fostului fotbalist a distrus familia lor. Ajunsă în pragul disperării, Shakira și-a luat copiii și s-a mutat peste ocean, în SUA, unde se pare că este foarte fericită.

Iar infidelitatea lui Gerard Piqué cu Clara Chía se dovedește a fi ”pistol cu apă”, în comparație cu ale relații extraconjugale pe care le-a avut.

Presa iberică tabloidă dă din nou de pământ cu Gerard Piqué și readuce pe tapet o nouă infidelitate.

Potrivit ediției spaniole a revistei People, care citează dezvăluirile apărute în emisiunea TV Socialité (Telecinco), Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira chiar cu prietena și antrenoarea ei, Anna Kaiser.

Aceasta, acum femeie căsătorită și mamă a doi copii, este antrenoarea vedetelor și cea care a ajutat-o ​​pe Shakira să se pregătească pentru show-ul ei incendiar din pauza de la Super Bowl 2020.

Conform publicației, presupusa infidelitate a avut loc cu doi ani înainte de a începe relația sa romantică cu Clara Chía. Shakira ar fi aflat despre trădare de la unul dintre angajații săi. Jurnalistul Javier Ceriani a spus că angajatului „i-a fost milă de ea”.

Anna Kaiser și Shakira se cunosc de ani de zile, așa că, dacă acuzațiile sunt adevărate, ar fi o lovitură brutală pentru artistă. Încă una!

În 2015, Anna Kaiser a postat pe Facebook că se afla în Barcelona și se pregătește să danseze cu „fata ei” Shakira. Apoi a distribuit un video cu diva latina în ianuarie 2022, așa cum s-au pregătit pentru Super Bowl.

La postarea fixată, comentariile nu mai sunt deloc amabile, iar oamenii au sărit, ca de obicei, în apărarea Shakirei, o artistă dintre cele mai iubite. Experta în fitness și yoga s-a trezit cu multe comentarii neprietenoase și emoji-uri supărătoare, care ilustrează șobolani.

Foto: Getty Images

Mai multe