Gerard Piqué, comentarii neașteptate, la doi ani de la marea despărțire de Shakira. Iubește și este iubit

23 octombrie 2024   News

Piqué a abordat un subiect delicat, mass-media și percepția publicului despre el după despărțirea de vedetă.

A lăsat lucrurile să se așeze, a avut înțelepciunea de a încasa fără să riposteze. Un fair-play exersat atâția ani în fotbalul de performanță.

Gerard Piqué este un bărbat obișnuit. Nu ne putem ascunde după deget să spunem că este ceva nou. Se întâmplă și la case mai mari, însă a fost de mare impact despărțirea de Shakira pentru că publicul a empatizat masiv cu durerea artistei.

La vremea respectivă, diva trăia un an dintre cei mai grei, cu un proces pe rol, probleme de sănătate ale părinților și apoi, neașteptat, drama unei despărțiri ce a fost intens mediatizată.

Shakira a trăit un iad la vremea respectivă, însă nebănuite sunt căile Domnului, căci iată! Acel iad a fost, într-un final, o binecuvântare. Artista s-a reinventat, s-a mutat în SUA cu fiii săi și recunoaște că trăiește acum cea mai frumoasă și mai autentică perioadă a vieții sale.

Pe de altă parte, Gerard Piqué vorbește pentru prima dată despre cavalcada mediatică prin care a trecut.

În cei doi ani de la despărțirea lui de Shakira, Gerard Piqué a rămas relativ tăcut. Fostul fotbalist s-a concentrat pe afacerile sale, evitând să comenteze sfârşitul relaţiei sale cu Shakira, un subiect care a fost intens discutat de întreaga lume. Într-un nou interviu, Piqué a împărtășit câteva comentarii rare cu privire la atenția media pe care a primit-o în ultimii doi ani.

Piqué a discutat despre Liga Kings cu CNN en Espanol și despre cum compania sa intenționează să continue să inoveze în domeniul sportului, al jocurilor și al tehnologiei. Aproape de sfârșitul conversației, Piqué a făcut referire la atenția mass-media pe care a primit-o în ultimii ani și la ideea că simte că nu este foarte plăcut de mulți oameni.

„Întotdeauna am fost foarte calm”, a spus el în spaniolă. "Știu că tuturor le place să vorbească și să-și împărtășească opiniile și punctele de vedere. La sfârșitul zilei, mass-media controlează un mesaj și fiecare îl modelează în funcție de ceea ce vrea să vândă."

"Adevărul sau ceea ce se întâmplă cu adevărat nu este adesea împărtășit. Nu pot controla asta."

Piqué a concluzionat că deși are parte de atenția mediatică, încearcă din răsputeri să se concentreze asupra lucrurilor care contează în viața lui și asupra recunoștinței pe care o are fiind norocos de fel: „Întotdeauna am crezut că este important pentru mine să mă înconjor de familia și prietenii mei și de oamenii care te cunosc cu adevărat și știu cine ești și ce faci”, a spus el.

”Asta îmi dă multă pace. Înțeleg că mulți oameni m-au perceput prost. Există libertate de exprimare. Fiecare poate gândi ce vrea. Sunt foarte fericit și mă distrez. Mă simt privilegiat", a conchis el.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe