Gerard Pique şi Shakira se despart? Iată ce spune celebrul fotbalist!

19 septembrie 2017   News

În ultimele zile s-a tot zvonit că cei doi au ajuns la despărţire, după şapte ani de relaţie. Unii spuenau că e din cauză că nu mai aveau timp unul pentru celălalt, alţii spun că, pur şi simplu, focul pasiunii s-a stins şi acum caută să fie doar prieteni pentru a-şi putea creşte copiii cât mai armonios posibil.

S-a zvonit că s-au despărţit

Ei bine, recent, Gerard Pique a ţinut să lămurească această zvonuri, mai ales că aceste informaţii răutăcioase riscau să ajungă la urechilor celor doi micuţi ai lor, Milan (4) şi Sasha (2). Cum a făcut asta? Nu printr-o declaraţie dată presei, desigur, ci printr-o postare pe Instagram mai mult decât explicită.

Fotografia postată de Gerard

Celebrul fotbalist a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare partenera lui de viaţă şi cei doi copii ai lor, demonstrând astfel că sunt încă o familie în care există iubire. ”FamilyTime” a fost mesajul postat de acesta în dreptul fotografiei, semn că toate acele zvonuri au fost nefondate. Ne bucurăm, aşadar, să vedem că relaţia lor e la fel de puternică ca-ntotdeauna şi că zvonurile răutăcioase nu-i afectează.

Mai multe