Gerard Piqué, vizită neașteptată la spital, la tatăl Shakirei. Imaginea zguduitoare postată de artistă

1 noiembrie 2022   News

Shakira este foarte afectată în ultimul timp de șubrezirea stării de sănătate a tatălui ei.

Și iată că Gerard Piqué nu rămâne de piatră când vine vorba de bunicul fiilor săi. Și anii în care a făcut parte din această familie fotbalistul nu poate și nici nu vrea să-i șteargă cu buretele.

Așadar, Piqué și-a luat inima în dinți și a mers la spital să-l viziteze pe William Mebarak, fostul său socru fără acte. Însăși Nidia Ripoll, mama artistei a confirmat acest lucru, se arată în presa spaniolă. Părinții Shakirei se iubesc și acum, la vârsta a treia, la fel de mult ca în tinerețe.

Shakira îi are ca model pe părinții săi și chiar recent a postat o imagine înduioșătoare, de la spital, cu cei doi sărutându-se. Cântăreața a notat: ”Așa arată iubirea adevărată.”

Iar aceasta este una din marile dureri ale cântăreței, căci s-a trezit că iubirea în care credea și cu care își făcuse o familie s-a evaporat. Gerard Piqué s-a extras din povestea de iubire, a renunțat la familia pe care o avea cu Shakira de 10 ani și la liniștea căminului în care-și creșteau și doi copii. Are acum o iubită nouă, mult mai tânără, și se zvonește că ar lucra la un al treilea urmaș.

Deocamdată, Gerard Piqué și Shakira nu-și mai vorbesc, însă de părinții vedetei a rămas atașat. Sportivul l-a vizitat pe William Mebarak la spitalul din Barcelona unde este internat. ”Sigur că a venit,” a spus Nidia Ripoll presei. ”Încă suntem o familie”, e convinsă mama Shakirei.

Femeia a dat detalii și în legătură cu starea soțului. E stabil, dar nu se știe când va fi externat. Mebarak a avut un an greu: o formă urâtă de COVID, o căzătură, dar și câteva intervenții chirurgicale. Și în plus, suferința fetei sale, care pe lângă problemele în amor, are probleme și cu Fiscul spaniol.

Recent, Shakira a lansat în sfârșit mult așteptata piesă, ”Monotonia”. Aceasta vorbește despre inimi frânte și este foarte sugestivă, căci artista scapă pe jos o inimă umană, care continuă să bată. Iar versurile spun totul: ”Nu a fost vina ta, a mea nici atât. A fost de vină monotonia.” 

Foto: Instagram, Profimedia, Getty

Mai multe