Gerry Butler&Lindsay Lohan: o aventură

20 iunie 2010   News

Face scoţianul ce face şi nimereşte în braţele starletelor pentru care s-au inventat titlurile de primă pagină din tabloide! Nu era de-ajuns că i-a frânt inima lui Jennifer Aniston cu pasiunea lui de vânător de femei, nu s-a săturat cu "victimele" făcute într-o "vizită de lucru în Serbia" şi a pus ochii pe cea mai turmentată dintre dive.

Face scoţianul ce face şi nimereşte în braţele starletelor pentru care s-au inventat titlurile de primă pagină din tabloide! Nu era de-ajuns că i-a frânt inima lui Jennifer Aniston cu pasiunea lui de vânător de femei, nu s-a săturat cu "victimele" făcute într-o "vizită de lucru" în Serbia şi a pus ochii pe cea mai turmentată dintre dive.

Săptămâna trecută, Lindsay Lohan şi Gerry au petrecut o după-amiază împreună, la o petrecere la piscină organizată în Los Angeles. Martorii spun că, deşi au ajuns la faţa locului separat, amorezii nu şi-au putut lua mâinile unul de pe celălalt, pentru ca, aproape de sfârşit, să plece împreună "spre hotelul lui Lindsay", după cum a declarat un invitat. Să vedem cât o să ţină şi această nouă mare iubire!

Foto: EPA

Mai multe