Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Se vede că sunt fericiți împreună

26 aprilie 2024   News

Zâna surprizelor a strălucit la gala „Nu există nu se poate”, dar dincolo de ținuta fabuloasă și de machiajul impecabil, avea pe chip mina unei femei fericite.

Miercuri seară, Andreea Marin a atras toată lumina reflectoarelor la marele eveniment produs chiar de ea, gala de premiere „Nu există nu se poate”, o seară dedicată marilor valori și oamenilor care au adus plus valoare în societatea românească contemporană la ceea ce ea însăși a denumit „Oscarurile românești”.

Cum era de așteptat, în marea ei seară, Andreea Marin i-a avut alături atât pe fiica sa, Violeta Bănică, cât și pe iubitul său, diplomatul Adrian Brâncoveanu, care a intrat în viața ei în urmă cu aproape 7 ani și care o susține activ în toate proiectele sale. Dar dacă pe Violeta am văzut-o urcând și pe scenă, ca invitată specială în câteva prezentări de modă, pe Adrian Brâncoveanu l-am văzut asistând discret din public, pe un scaun aflat în primul rând de locuri. De-a lungul serii, acesta a socializat cu fosta mare campioană la canotaj Elisabeta Lipă, actualmente Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, și cu premierul Marcel Ciolacu.

Totuși, obiectivul aparatului de fotografiat i-a surprins pe Andreea Marin și pe Adrian Brâncoveanu, chiar înaintea deschiderii galei, într-un moment tandru. Cei doi se țineau de mână și, în timp ce-și vorbeau, păreau că se sorb din priviri - un moment candid, de tandrețe sinceră și autentică, ce trăda fericirea și armonia din cuplul lor.

Și, ce-i drept, Andreea Marin a arătat fabulos, cu noua ei siluetă adolescentină și cu acel look de lady in red, asigurat de ținuta de seară creată de Eli Lăslean.

Deși spune că nu-și dorește să se mai căsătorească, ne e clar că Andreea Marin și-a găsit liniștea și fericirea lângă Adrian Brâncoveanu, după trei mariaje care nu au funcționat.

„Ne-am cunoscut absolut întâmplător. El lucra la un alt capăt al lumii, ca să spun așa, la vremea aceea. Era consul în Africa. A venit acasă. A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci… Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății și așa, cumva, prin cineva am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută. În același an s-a întâmplat și situația dureroasă din familia mea, în sensul că l-am pierdut pe tata. Cumva discutând probabil lucrurile astea ne-au unit și noi nici măcar nu ne cunoșteam, pentru că vorbeam la distanță. El știa cum arăt eu, dar eu nu știam cine e el”, povestea Andreea Marin despre începutul relației lor.

Tot potrivit dezvăluirilor sale, primul pas a fost făcut de Adrian Brâncoveanu, care a invitat-o la un ceai, iar de atunci au rămas împreună. Totodată, ea se simte recunoscătoare pentru toate sacrificiile pe care iubitul ei le-a făcut de dragul ei și al relației. Iar acest lucru s-a văzut clar și miercuri seară la gala „Nu există nu se poate”, unde momentul lor de tandrețe le-a trădat nu doar sentimentele, ci și aprecierea reciprocă.

Mai multe