Gestul dizgraţios făcut de Pink la Super Bowl. Ştia că este filmată şi nu s-a abţinut!

5 februarie 2018   News

O altă apariţie senzaţională la Super Bowl a fost cea a lui Pink care a cântat în deschiderea celui mai aşteptat meci de fotbal american al anului. În ciuda faptului că a fost răcită, artista a interpretat imnul într-un mod emoţionant, însă gestul făcut înainte de a-şi începe recitalul i-a dezgustat pe mulţi.

Pink a cântat imnul înainte de începerea meciului.

A venit la Super Bowl însoţită de fiica sa, Willow, de soţul Carey Hart, şi de micuţul său, Jameson şi, chiar înainte de a începe să cânte, în momentul în care i-a fost strigat numele, Pink a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe mulţi. Şi-a scuipat guma chiar în faţa camerelor de filmat şi a luat în primire microfonul.

A venit cu întreaga familie la Super Bowl.

Prima interpretare a lui Pink de la Super Bowl nu a venit fără provocări, artista şi-a anunţat fanii de pe Instagram cu doar o zi înainte că are gripă: "Am aşteptat să cânt acest imn încă din 1991, când mi-am văzut idolul, Whitney Houston, interpretând această melodie. Şi acum, şansa mea a venit în cele din urmă. Este una dintre cele mai mari onoruri ale vieţii mele, cântând acest cântec în faţa familiei mele, a militarilor, a tatălui şi a fratelui meu şi în faţa întregii lumi. Şi EAGLES!?!?! Promit că voi face tot ceea ce pot, aşa cum fac mereu."

Pink a arătat foarte chic la Super Bowl, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi din satin, o cămaşă largă şi un sacou cu influenţe militare.

Foto: Getty Images, Twitter

Mai multe