Gestul incredibil făcut de Barbara Streisand după ce şi-a clonat de două ori câinele decedat

6 martie 2018   News

Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 75 de ani a recunoscut săptămâna trecută, într-un interviu acordat Variety, că şi-a clonat de două ori câinele decedat, pe regertata Samantha care a încetat din viaţă în 2017.

A şocat pe toată lumea cu această veste, mai ales că vedeta distribuia pe contul său de Instagram o fotografie cu noii săi prieteni de companie. Conform ei, patrupedele Miss Violet şi Miss Scarlett au fost clonate folosindu-se celule prelevate din gura şi stomacul Samanthei, căţeluşa pe care o avea de 14 ani şi pe care o iubea nespus. ”Au personalităţi diferite. Aştept să mai îmbătrânească pentru a-mi da seama dacă au ochii ei căprui şi seriozitatea ei”, a declarat Barbra Streisand.

Pe lângă cei doi căţei, Barbara a adoptat încă un patruped pe care l-a numit Miss Fanny. Acum şi-a şocat fanii cu cea mai recentă fotografie şi declaraţie. Barbara şi-a dus cei doi câini clonaţi, într-un cărucior, pentru a vizita mormântul celei care practic a ajutat la naşterea lor, în mod indirect, căţeluşa Samantha.

Barbara a distribuit pe Instagram o fotografie cu gemenii Miss Violet and Miss Scarlett în faţa mormântului Samanthei, descriind fotografia ca fiind uimitoare:  "Fetiţele mele se uitau la fotografia de pe mormântul mamei lor". 

Foto: Instagram

Mai multe