Gestul pe care vrea să-l facă fiica lui Tom Cruise, Suri, pentru copiii săraci!

2 decembrie 2015   News

A moştenit, cu siguranţă, de la părinţii ei spiritul binevoitor, aşa că nu ne miră iniţiativa fetiţei de nouă ani a lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes.

Katie Holmes şi-a implicat fiica, pe Suri Cruise, în proiectele ei umanitare

Marţi, Katie Holmes se afla în platoul emisiunii ”Today Show” pentru a vorbi despre proiectele ei umanitare, iar, la un moment dat, actriţa a dezvăluit audienţei şi faptul că fiica sa Suri se implică în toate aceste cauze.

Katie a lansat campania umanitară ”GladtoGive”

Potrivit mamei sale, Suri este o fetiţă sensibilă şi generoasă, care îşi doreşte ca şi alţi copii să se bucure de viaţă aşa cum o face ea. ”Micuţa mea este foarte, foarte generoasă şi extrem de sensibilă. Aşa că, mereu îmi spune: << Mamă, hai să donăm toate jucăriile mele celor care au nevoie de ele>>, aşa că mereu facem treaba asta”, a declarat Katie Holmes.

Katie a mărturisit că şi Suri s-a implicat în campania umanitară ”GladtoGive”

Aşa că, înainte de sărbătorile de iarnă, Katie şi Suri vor avea din nou o acţiune umanitară, în cadrul căreia Suri îşi va dona jucăriile, iar Katie se va de peste cap pentru a face câteva pachete generoase pentru copiii din familii defavorizate.

Tot în acest interviu, Katie a mărturisit că-şi vor petrece sărbătorile de iarnă în familie, neprecizând, însă, dacă şi tatăl fetiţei, actorul Tom Cruise, le va fi alături în vacanţa de iarnă.

Sursa foto: Hepta / Instagram

Mai multe