Gestul şocant pe care Robert Wagner l-a făcut după moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood

10 decembrie 2020   News

Povestea de dragoste dintre Natalie Wood şi Robert Wagner nu este ceva ce ai putea vedea într-un film de dragoste, dar cu siguranţă ar putea fi transformată într-un thriller, plin de mister şi întrebări fără răspuns.

Moartea neaşteptată a celebrei actriţe a creat multe controverse, unii oameni susţin că iubitul ei Wagner este cel de vină. Sora lui Natalie, Lana, a făcut lumină în acest caz şi a făcut acuzaţii şocante despre cumnatul ei. Într-un interviu, Lana a descris comportamentul nebunesc al lui Wagner după moartea vedetei de la Hollywood.

Femeia a susţinut că Robert nu numai că a eliminat-o din viaţa lui, ci a avut o atitudine ruşinoasă şi faţă de fosta sa soacră. Lana a declarat că Wagner a aruncat-o pe mama soţiei sale moarte din propria casă. Robert a izgonit-o din casa pe care i-o dăduse Natalie, pentru că o dorea pentru fiica sa, Katie. A considerat că nu are nevoie de un loc atât de mare.

Katie Wagner este fiica lui Robert din a doua căsătorie cu Marion Marshall. Actorul nu s-a oprit aici. De asemenea, el a forţat un părinte îndurerat să-şi câştige existenţa răspunzând la e-mailurile fanilor săi. "Mamei mele i s-a acordat un salariu lunar de 2.000 de dolari pentru a răspunde la e-mailurile fanilor lui Robert. Obişnuia să adune fotografii, să scrie numele lui şi să trimită plicuri".

Actriţa a dispărut misterios din iahtul ei şi al lui Wagner în 1981, în timpul unei croaziere la Catalina, alături de prietenul lor, actorul Christopher Walken. Mai târziu, a fost găsită în apă, în largul coastei.

Moartea lui Natalie a fost cu siguranţă tragică, dar gândul că soţul ei se află în spatele ei este şi mai sfâşietor.

Cum s-au întâlnit Natalie şi Robert

Natalie Wood l-a întâlnit pentru prima oară pe Robert când avea doar 14 ani. A simţit că el este alesul şi şi-a informat mama despre planurile ei de a se căsători cu el. ”Mă voi căsători cu acest bărbat”, i-a spus ea.

În 1957, Wagner a cerut-o în căsătorie pe Natalie El a plasat un inel cu perle şi diamante, pe care scria „Marry Me”, în paharul de cristal cu şampanie. S-au căsătorit mai târziu în acel an. Cu toate acestea, în 1962, cei doi s-au despărţit, dar s-au împăcat şi s-au căsătorit din nou în 1972. Cu toate acestea, pe 29 noiembrie 1981, ea a fost găsită moartă.

În 2011, cazul ei a fost redeschis. Iniţial, se credea că Natalie s-a înecat după ce a căzut de pe iaht. Ancheta efectuată mai târziu a oferit piste noi. De această dată, căpitanul Dennis Davern a declarat că iniţial a minţit poliţia. El crede că Wagner a decis moartea actriţei.

El a mai povestit că Wood şi Wagner aveau o dispută cu puţin timp înainte de moartea ei. De asemenea, poliţia a fost forţată să reclasifice moartea Nataliei Wood de la „înec accidental” la „înec şi alţi factori nedeterminaţi”.

Au fost efectuate mai multe autopsii pe corpul Nataliei şi s-au descoperit vânătăi. Acestea indică faptul că Natalie a fost atacată înainte să îşi găsească sfârşitul.

Mai multe