Gheorghe Zamfir s-a recăsătorit în secret

27 ianuarie 2016   News

După scandalul provocat de prima nevastă, franţuzoaica Marie Noelle, maestrul s-a ferit să-şi mai expună viaţa privată.

Sătul de procesele cu Marie Noelle, fosta soţie care i-a cerut 5.000 de euro pensie alimentară şi care l-a făcut de râs prin tribunale şi în presă, spunând că a fost infidel şi violent în cele trei luni de mariaj din 1995, Gheorghe Zamfir a preferat să fie cât mai discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Şi îi dăm dreptate!

Alături de franţuzoaica Marie Noelle, prima lui soţie.

Căci, de-abia acum, după opt ani de iubire adevărată alături de cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca, a reuşit să se liniştească. Şi, pentru a pune lucrurile în ordine, imediat cum a definitivat divorţul – care a durat 16 ani! - , maestrul a reuşit să-şi ducă la altar aleasa, cu 44 de ani mai tânără decât el. Aşa se face că, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da” la vârsta de 74 de ani.

Gheorghe Zamfir (74) şi Nicoleta Beca (30).

“Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi doamna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat Geanina Munteanu-Millet, avocata maestrului.

Cei doi locuiesc împreună în vila artistului din Târgovişte.

Mai multe