Gigi Hadid s-a luat la bătaie cu un bărbat FOTO

23 septembrie 2016   News

Gingaşă şi delicată? Nici vorbă! Atunci când este atacat, celebrul model se transformă într-o adevărată fiară în încercarea de a-şi pune la pământ adversarul. Vă avertizăm, scena care urmează nu-i dintr-un film, s-a întâmplat cu adevărat!

Imaginile cu Gigi Hadid în conflict fizic cu un bărbat au devenit virale! După ce plecase de la o prezentare de modă în Milano, frumoasa blondină a fost atacată de un individ. Supermodelul de 21 de ani a fost apucată de la spate de bărbatul respectiv şi luată pe sus de acesta. În loc să aştepte reacţia bodyguard-ului, Gigi s-a apărat singură. I-a tras un cot în faţă atacatorului, spre uimirea tuturor celor prezenţi.

Cine a fost atacatorul? Vitalii Sediuk, un tip cu un simţ al umorului mai aparte, care se ţine de farse cu celebrităţi. El a recunoscut în spaţiul virtual că el a fost responsibil pentru întregul “spectacol” oferit.

Iata imaginile cu Gigi Hadid şi atacatorul ei!

Hadid nu a rezistat şi a publicat şi ea un răspuns pe pagina sa de Twitter: “Sunt şi eu OM şi am tot DREPTUL de a mă apăra. Cum de îşi poate închipui idiotul ăla că are dreptul de a pune mâna pe un străin?! Totuşi a luat-o destul de repede la fugă…”

Mai multe