Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au împăcat. Un an de zile au fost separaţi

17 ianuarie 2020   News

Gigi Hadid şi Zayn Malik au adus cele mai bune veşti la început de 2020. Cei doi s-au împăcat după ce un an de zile au fost separaţi. 

Şi-au început relaţia în noiembrie 2015, însă de atunci s-au despărţit de mai multe ori. Totuşi, cei doi au păstrat mereu relaţia, se pare că şi-au dus dorul, iar la început de 2020 au apărut împreună, semn că formează iar un cuplu. 

Recent, îndrăgostiţii au apărut împreună pe străzile din New York: "Gigi şi Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă şansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa şi s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situaţie foarte bună", a declarat sursa din preajma celor doi, citată de E! News.

Mai mult decât atât, se pare că Gigi Hadid i-ar fi pregătit o petrecere aniversară lui Zayn, pe 10 ianuarie. Au fi participat şi familiile lor: "Toată lumea se bucură pentru ei, iar Yolanda şi Bella l-au îndrăgit întotdeauna. Ei l-au tratat mereu pe Zayn ca pe un membru al familiei", scrie presa internaţională.

Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au despărţit în ianuarie 2019

Potrivit unei surse, ultimele trei luni ale anului 2018, relaţia lor nu a fost una tocmai fericită, motiv pentru care cei doi au decis atunci să pună punct idilei.

”În ultimele trei luni, lucrurile au mers foarte prost între ei. Motivul discordiei a fost legat de faptul că Gigi voia să iasă mai des, iar Zayn nu o însoţea niciodată, preferând să rămână în casă”, spunea o sursă din anturajul lor.

Foto: Profimedia

Mai multe