Gigi Hadid şi Zyan s-au logodit? Iată inelul!

18 ianuarie 2017   News

Modelul Victoria Secret a provocat o avalanşă de zvonuri după ce a fost fotografiată ieri în New York, purtând un  inel de aur pe degetul inelar - la doar câteva săptămâni după ce ar fi refuzat propunerea  de căsătorie din preajma Crăciunului, după mai mult de un an de relaţie cu Zyan.

Gigi a purtat o ţinută casual -  hanorac, o geacă de fâş şi pantaloni sport,  dar ochii vigilenţi ai paparazzilor nu au putut să nu observe bijuteria delicată de pe degetul inelar de la mâna stângă. S-o fi răzgândit celebrul îngeraş şi a acceptat propunerea fostului membru al trupei One Direction, în cele din urmă?

Zayn a cerut-o pe Gigi în căsătorie în preajma sărbătorilor de iarnă, însă modelul de 21 de ani a dat de înţeles că nu este pregătită, aşa că l-a refuzat. Este de înţeles de ce Gigi se teme să facă acest pas şi vrea să fie convinsă că face alegerea cea mai bună. Mama sa, celebra Yolanda Foster, a fost căsătorită de două ori, prima oară cu tatăl lui Gigi şi a lui Bella, Mohamed Hadid în 1994 , dar au divorţat în anul 2000. Ulterior, Yolanda s-a căsătorit cu cântăreţul american David Foster în 2011, însă nici acest mariaj nu a durat, iar David a intentat divorţul anul trecut.

Se pare că Zyan este pregătit să se stabilească la casa sa. În vârstă de 24 de ani, cântăreţul a mai fost logodit cu Perrie Edwards. Relaţia sa stânsă cu fosta a fost şi cauza unei scurte despărţiri dintre Zyan şi Gigi, la începutul relaţiei lor.  Dar, apele s-au liniştit rapid, iar cei doi amorezi s-au împăcat, iar acum se pare că sunt gata să treacă la nivelul următor al relaţiei - căsătoria.

Deşi nu au confirmat oficial, Zyan şi Gigi  nici nu au negat posibilitatea unei logodne.

Foto: Instagram, Hepta

Mai multe