FOTO Gimnasta Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu au spus "Da!" şi în faţa lui Dumnezeu

9 iulie 2023   News

După o cununie civilă restrânsă şi venirea pe lume a unui copilaş, care le-a încununat dragostea, cei doi au ajuns, în sfârşit, şi la altar! Iar evenimentul a fost 2 în 1, căci tot acum a fost botezat şi băieţelul lor.

Marea familie a gimnasticii româneşti s-a reunit la mult aşteptata căsătorie religioasă a marii campioane Cătălina Ponor cu alesul ei, actorul şi "îmblânzitorul de cai" Bogdan Jianu.

Anul trecut, pe vremea asta, Cătălina Ponor era deja doamna Jianu, după o cununie civilă restrânsă, încheiată în iunie şi sărbătorită în aer liber, când doar apropiaţii cuplului ştiau că cei doi vor deveni şi părinţi. De altfel, până la trecerea în 2023, cu două zile înainte de Revelion, gimnasta aducea pe lume un băieţel, care a închegat şi mai mult mica lor familie.

Acum, la cei 36 de ani ai săi, marea sportivă, actualmente arbitră în concursurile internaţionale, a îmbrăcat şi rochia de mireasă. Căsătoria ei cu actorul Bogdan Jianu a coincis cu botezul micuţului lor, Vlăduţ, care a fost tare cuminte pe parcursul întregii zile.

Evenimentul 2 în 1 a avut loc în splendida atmosferă de pe domeniul Manasia, la conac, unde Cătălina Ponor a venit într-o caleaşcă trasă de doi cai superbi, cu un vizitiu îmbrăcat retro, cu joben, în faţa bisericii ea fiind aşteptată cu multă nerăbdare de mirele Bogdan Jianu, şi de alţi doi prieteni ai săi (unul dintre ei fiind Vlad Miriţă), toţi trei călare pe cai. 

Tot aici s-a reunit marea familie a gimnasticii româneşti. Ca şi la cununia civilă, martorii uniunii lor de suflet le-au fost arbitrii Mariana Bitang şi Octavian Bellu, fostele colege de antrenamente şi concursuri ale Cătălinei, gimnastele Andreea Răducan, Daniela Silivaş Harper, Corina UngureanuSandra Izbaşa, Larisa IordacheMonica Roşu, Diana Bulimar şi Loredana Boboc, dar şi gimnaştii Marian Drăgulescu şi Răzvan Şelariu, sosiţi împreună cu partenerele lor, tenorul Vlad Miriţă venit cu soţia sa, Maria Natură, actriţa Carmen Tănase, cântăreaţa Lidia Buble, antrenoarea de fitness Anca Bucur şi jurnalista Alisa Coman (fina mirilor), venită cu soţul şi copilul său.

O surpriză a fost şi prezenţa lui Nea Marin, care a întreţinut atmosfera cu un număr senzaţional de Căluşari.

Îmbrăcată într-o senzuală rochie lungă roşie, mai tânăra gimnastă (actualmente antrenoare) Larisa Iordache i-a fost domnişoară de onoare Cătălinei Ponor. Totodată, n-am putut să nu remarcăm inelul preţios de pe degetul Larisei, care ne indică o logodnă cu Cristian Chiriţă. O fi prins şi buchetul miresei?

Cert e că încă una dintre fostele noastre gimnaste vor ajunge vara aceasta la altar şi aceea este superba Sandra Izbaşa, care a anunţat încă de la finalul lui iunie că va îmbrăca în curând rochia de mireasă.

Pentru nunta sa, Cătălina Ponor a avut două rochii, una amplă, de mireasă, şi alta tot albă, dar mult mai lejeră şi potrivită pentru dans. Bogdan Jianu a rămas, însă, în costumul său cu trei piese şi cravată cu lavalieră, la care a purtat şi un ceas cu lanţ.

Tortul mirilor a fost şi el alb, decorat în stil clasic şi cu trei etaje, pentru a fi degustat de toată lumea.

FOTO: Instagram

Mai multe