Gisele Bündchen, trasă pe dreapta

22 septembrie 2011   News

Brazilianca este vitezomană! Au observat asta şi poliţiştii din statul Massachusetts, peninsula Cape Cod, o zonă cu limita de viteză de 90 km/h, pe unde Gisele a apăsat cu superbele ei picioare pedala de acceleraţie, gonind cu

Brazilianca este vitezomană! Au observat asta şi poliţiştii din statul Massachusetts, peninsula Cape Cod, o zonă cu limita de viteză de 90 km/h, pe unde Gisele a apăsat cu superbele ei picioare pedala de acceleraţie, gonind cu 112 km/h.

Ce se întâmplă când la volanul unui Cadillac SUV se află una dintre cele mai frumoase femei din lume - fie ea şi măritată (cu sportivul Tom Brady)? Poliţistul se intimidează şi se limitează la un avertisment verbal. Asta i s-a întâmplat lui Gisele, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, David Procopio. "I s-a dat un avertisment şi a fost lăsată să plece", a declarat Procopio. "I s-a amintit, însă, care e limita de viteză în această zonă", a mai specificat Procopio, care consideră că Gisele nu a avut parte de tratament preferenţial din partea poliţiei. De menţionat, însă, că brazilianca nu s-a putut abţine să şofeze cu viteză, deşi pe bancheta din spate a maşinii sale se aflau doi copii (unul dintre ei - fiul său şi al lui Tom Brady, Benjamin Rein).

Foto: Reuters

Mai multe