Giulia Anghelescu, despre relaţia cu soţul ei în timpul pandemiei: ''Dacă ieşim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranşăm unul pe altul, suntem ok!”

4 decembrie 2020   News

S-au redescoperit unul pe altul în vremea pandemiei. Giulia Anghelescu crede că această perioadă a fost una benefică pentru ea şi soţul ei, Vlad, ca şi cuplu.

"Pentru mine şi soţul meu, ca şi cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu ştiam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis: ”Vlade, dacă ieşim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranşăm unul pe altul, suntem ok!”. Culmea este, nu că am ieşit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit şi totul merge mult mai uşor la noi în familie. Ştiu, e şocant! Eu sunt extrem de recunoscătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soţie şi ca artist. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoşi şi că putem face lucru frumoase”, a mărturisit Giulia Anghelescu în cadrul unei emisiuni TV.

Mai multe