Glam pe covorul roșu românesc marca Laura Cosoi, Adela Popescu, Andreea Raicu, Kira Hagi și multe altele

17 octombrie 2024   News

Cea mai așteptată avanpremieră de gală, cea a filmului „Retreat Vama Veche”, a adunat ieri seară peste 500 de invitați la Cineplexx Băneasa.

Zeci dintre cele mai importante și iubite celebrități din România, reprezentanți ai presei și mulți spectatori au venit miercuri seara, la Cineplexx Băneasa, pentru a sărbători cu actorii și cu echipa filmului avanpremiera de gală a filmului „Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase.

Kira Hagi, Marilena Hagi și Elena Hagi, soția lui Ianis, Gina Pistol, Amalia Enache, Andreea Esca și Alexandre Eram, Daciana Sârbu, băieții de la 3 Sud-Est, Arsenie ex-Ozone, Marian Ionescu de la Direcția 5 și Octavia Geamănu, Andreea Raicu, Misha Miller, Cosmin Seleși, Ducu Ion și Ioana Blaj, Oana și Vlad Gherman, Marcel Pavel, Sanda Ladoși, Geanina Ilieș, Aylin Cadâr, Crina Semciuc, Dana Savuică, Carmen Negoiță, Dan Chișu, Adrian Perjovschi, Ileana Badiu au fost câteva dintre celebritățile care au petrecut seara avanpremierei de gală a filmului „Retreat Vama Veche” alături de prieteni și cu multă voie bună.

„Filmările pentru acest lungmetraj au fost chiar ca cu retreat plin de revelații pentru noi, toți cei implicați, dar și ca o super petrecere cu prietenii ca în vremurile cele mai frumoase în care petreceam pe plajă, până la răsărit”, a mărturisit la finalul proiecției regizorul Petre Năstase.

Acesta a fost însoțit la premieră de scenaristul Ovidiu Niculescu, echipa tehnică și cea de producție și de toți actorii emoționați, prezenți în fața publicului spectator, printre care Adela Popescu, Ada Condeescu, Laura Cosoi, Lia Sinchevici, Adelina Pestrițu, Cosmina Păsărin, Smaranda Caragea, Radu Vâlcan, Vasile Calofir, Daniel Nuță, Ștefan Lupu, Jorge, Toto Dumitrescu, Mihai Popescu și Mihai Mărgineanu.  

După evenimentul de la Cineplexx Băneasa, din București, actorii și parte din echipa Retreat Vama Veche” continuă turneul prin țară și întâlnirile memorabile cu publicul de cinema. Programul Caravanei „Retreat Vama Veche”, care a avut deja primele popasuri la Constanța, Cluj și Timișoara, poate fi urmărit pe www.retreatvamaveche.ro, de unde se pot și achiziționa bilete la cinematografe.

Foto: PR

Mai multe