Glorie bisturiului. Demi Moore pare sora fiicelor sale, nu mama. Apariția spectaculoasă a celor patru

17 septembrie 2024   News

Demi Moore, spectaculoasă lângă cele trei fiice ale sale. Pare mai degrabă sora lor, nu mama lor. Desigur, această performanță este posibilă în ziua de azi grație metodelor estetice din ce în ce mai performante.

Ea este amatoare de așa ceva. Nu toate femeile sunt, însă Demi Moore nu și-a dorit să îmbătrânească urât.

Spre deosebire de Sophia Loren, care spunea la un moment dat: ”Prefer să-mi văd ridurile decât să nu mă mai recunosc în oglindă.”

Această problemă nu o are și Demi Moore.

Cu chipul încleștat de la fillere, botox și intervenții chirurgicale, chipul său pare blocat în timp de câțiva ani. În urmă cu câțiva ani, se zvonea că Demi Moore a investit peste 300.000 de dolari în intervenţiile estetice. Actriţa se bucura şi atunci de o siluetă de invidiat şi un chip fără riduri.

Cu corpul este altă poveste. Se vede treaba că Demi Moore alocă timp întreținerii fizice, dacă este să analizăm silueta fină pe care o afișează cu o musculatură decentă pentru vârsta sa. Să nu uităm că Demi Moore are 61 de ani și este bunică.

Cu fostul soț Bruce Willis are trei fiice: Rumer, 36 de ani, Scout, 33 de ani și Tallulah, 30 de ani.

Alături de ele s-a afișat celebra actriță.

Starul din Striptease s-a asigurat că nu va trece neobservată când a ieșit pe covorul roșu luni, la premiera din Los Angeles a filmului ei, The Substance, alături de cele trei fiice ale sale.

Demi a arătat incredibil cu tenul ei strălucitor și rochia bicoloră. Cele patru doamne au fost senzația serii, iar celebra actriță Demi Moore pare mai degrabă sora lor, nicidecum mama.

Cel mai recent proiect al lui Demi Moore spune povestea lui Elisabeth, o celebritate care se simte în apusul carierei și care decide să folosească un medicament de pe piața neagră, o substanță care reproduce celulele și care creează temporar o versiune mai tânără și mai bună a ei însăși.

Se abordează un subiect extrem de delicat: cât de departe este dispus să meargă un om pentru a-și recăpăta tinerețea?

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe