Gordon Ramsay va fi tătic a cincea oară. Soţia e însărcinată la doi ani după avortul suferit

3 ianuarie 2019   News

În iunie 2016, celebrul bucătar anunţa, cu tristeţe, că soţia sa, Tana Ramsay, a pierdut sarcina. Acum, al doi ani de la această pierdere, cuplu anunţă venirea pe lume celui de-al cincilea copil.

Gordon Ramsay şi soţia sa, Tana, i-au luat prin surprindere pe fanii internauţi, la începutul acestui an, cu anunţul celui de-al cincilea copil. Celebrul bucătar a postat un video emoţionant prin care a anunţat că a deveni tată a cincea oară.

”Veşti minunate. Un an nou fericit de la întreaga familie Ramsay! Ghiciţi ce, un nou membru al familiei Ramsay este pe drum!”, poate fi auzit în video-ul respectiv emoţionatul tătic.

Celebrităţile s-au întrecut în urări de bine pentru fericitul cuplu. Soţia lui Jamie Oliver a fost printre primii care i-au felicitat. ”Cele mai fericite veşti! Felicitări! M-am uitat de câteva sute de ori la video”, a scris Jools pe respectiva reţea de socializare.

        View this post on Instagram                   Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Jan 1, 2019 at 3:59am PST

View this post on Instagram

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Mai multe