Gregory Peck a avut două mariaje, dar o singură mare iubire. Drama care l-a apropiat şi mai mult pe actorul din "Vacanţă la Roma" de soţia sa

28 iulie 2020   News

S-au iubit cu ardoare şi cu pasiune şi au rămas împreună până la sfârşit. Lângă ea, Gregory Peck a învăţat să trăiască din nou. Chiar dacă în jurul lui roiau diverse frumuseţi hollywoodiene, şarmantul actor cu părul de culoarea abanosului nu radia decât lângă Veronique Passani i-a luat într-o zi un interviu şi l-a făcut al ei pe viaţă 

Numele lui Gregory Peck este asociat cu epoca de aur a Hollywoodului. De-a lungul lungii şi reuşitei sale cariere, Gregory a apărut în zeci de filme iconice, printre care To Kill a Mockingbird, Roman Holiday şi Gentleman’s Agreement.

Peck a fost căsătorit de două ori şi a avut cinci copii din cele două mariaje. Cu prima sa soţie, Greta Kukkonen, actorul a trăit 15 ani. Au avut trei băieţi şi aveau toate şansele să rămână o viaţă împreună, dar despărţirea lor s-a produs pe neaşteptate. La un moment dat, Greta a decis să plece, convinsă fiind că soţul ei are o singură mare pasiune, munca.

O nouă dragoste

După un divorţ dureros, Gregory Peck s-a concentrat asupra rolurilor sale. Iubirea a venit însă atunci când o aştepta cel mai puţin. Actorul a fost invitat la un interviu de o tânără reporteră franceză, Veronique Passani. Între cei doi s-a născut încă de la început o chimie unică. Ea a devenit strălucirea din viaţa lui şi a reuşit să îl readucă rapid pe linia de plutire.

Gregory şi Veronique s-au căsătorit rapid şi au avut împreună un băiat şi o fată.

Un destin sfâşietor

Spre deosebire de prima sa soţie, Veronique şi-a susţinut întotdeauna soţul în carieră şi era deseori văzută pe platourile de filmare.

Ea a fost cea care l-a ajutat pe Peck să facă faţă pierderii fiului său, Jonathan, care a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa într-un mod brusc. Atunci, actorul a fost doborât de o depresie cruntă şi a ales să îşi trăiască durerea în linişte, aşa că nu a mai jucat câţiva ani.

Jonathan părea copia fidelă a tatălui său, era un bărbat înalt şi frumos. Tânărul a lucrat la un post de radio şi mai apoi la o televiziune din LA. Fostul său şef îl descria pe Jonathan drept „unul dintre cei mai plăcuţi oameni pe care i-a cunoscut vreodată”. Avea doar 31 de ani când a plecat.

Uneori, timpul estompeză rănile cele mai profunde, aşa că sprijinit de soţie şi copii, Gregory Peck a găsit puterea interioară de a se reîntoarce pe platourile de filmare.

Prietenii cuplului spuneau despre Veronique că era o persoană veselă, care creea bună dispoziţie în jurul ei şi organiza petreceri de neuitat. Avea talentul excepţional de a aduce fericirea în casa lor.

Gregory Peck a murit în 2003, la vârsta de 87 de ani. În ultimele minute ale vieţii sale, starul a strâns pentru ultima oară mâna soţiei sale.

Mai multe