Gwen Stefan e însărcinată? Iată fotografiile care dau de bănuit!

24 ianuarie 2018   News

Sunt împreună deja de doi ani, iar relaţia lor merge ca pe roate. Nu s-au logodit şi nici nu au anunţat planuri de nuntă, însă mulţi spun că nu ar mai dura mult timp până la acest pas, mai ales că pe drum... ar fi un copil!

Gwen Stefani şi Blake Shelton au fost plecaţi într-o vacanţă amoroasă în Mexic, unde i-au şi surprins paparazzi, mergând pe plajă şi bucurându-se unul de prezenţa celuilalt. Un alt amănunt a atras atenţia, însă. Este vorba despre abdomenul alteori plat al artistei, care părea, de data aceasta, să trădeze un început de sarcina.

Ori aşa au considerat fanii internauţi, care au răspândit fotografiile în mediul online, felicitându-i pe posibilii viitori părinţi. Ei bine, noi nu ştim dacă acesta este cazul, dar putem sesiza, într-adevăr, că abdomenul artistei e puţin mai proeminent decât obişnuia să fie.

Fanii au notat că burtica, alteori fit, e proeminentă

Totuşi, artista apare, în aceste fotografii, ţinând un pahar în mână, umplut cu ceea ce părea a fi un cocktail, aşa că ne gândim că o explicaţie pentru burtica proeminentă ar fi o masă copioasă şi nişte băuturi delicioase. Aşteptăm, însă, să vedem dacă artista va comenta aceste zvonuri apărute şi-n presa internaţională sau dacă ne va da o veste bună.

Gwen şi cei trei băieţi ai ei, Kingston, Zuma şi Apollo

Amintim că Gwen Stefani este deja mămică a trei băieţi, de 11, 9 şi 3 ani, proveniţi din mariajul cu Gavin Rossdale.

Mai multe