Gwen Stefani, devastată după întâlnirea cu fostul soţ. Ce se-ntâmplă între ei?

17 mai 2016   News

De câteva luni, Gwen trăieşte o fericită şi frumoasă poveste de iubire cu Blake Shelton. Şi am fi zis că atâta vreme cât iubeşte şi este iubită a lăsat în urmă trăirile negative cauzate de infidelitatea şi apoi divorţul de Gavin Rossdale. Însă pare să nu fie aşa.

Gwen, surprinsă după întâlnirea cu Gavin

Paparazzi au surprins-o pe Gwen, ieri, în Los Angeles, chiar la câteva minute după ce s-a văzut cu fostul soţ, Gavin Rossdale. Iar fotografiile respective ne-o arată pe artistă profund întristată, chiar dacă, din câte ştim noi, lucrurile rămăsese OK între cei doi foşti soţi.

Aşadar, să-i ducă dorul fostului soţ? Sau să fie vreo problemă între cei doi pe care încearcă să o mascheze?

Menţionăm că şi Gavin a fost surprins de către paparazzi după ce s-a văzut cu Gwen, însă că acesta era chiar distrat şi i-a salutat voios pe fotografii avizi de senzaţionali.

A purtat un inel ce părea a fi de logodnă...

Pe de altă parte, ieri, presa internaţională titra că artista s-ar fi logodit cu iubitul ei, Blake Shelton, după ce a fost surprinsă purtând un inel ce părea a fi de logodnă. Evident, această informaţie nu a fost încă confirmată, aşa că aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viaţa lui Gwen, căci iţele par destul de încurcate la acest moment...

Mai multe