Gwyneth Paltrow a aflat că o celebră actriţă se declara contrariată că ea a câştigat un Oscar

25 octombrie 2021   News

O actriţă celebră a spus că nu înţelege de ce Gwyneth Paltrow a câştigat un Oscar, iar ea a aflat acum, în emisiunea la care participa.

Gwyneth Paltrow a fost invitată joi la emisiunea Watch What Happens Live” cu Andy Cohen. Aici, ea a aflat uluită că după ce a câştigat un Oscar în 1999 pentru rolul său din “Shakespeare In Love”, Glenn Close a declarat acum un an că acest premiu nu avea nicun sens.

Paltrow, în vârstă de 49 de ani, a fost rugată să comenteze această declaraţie, iar ea a izbucnit: ”Andy, acum aflu de la tine” şi a început să râdă cu poftă.

În această emisiune ţi se pune o întrebare şi poţi alege să refuzi să răspunzi. Gwyneth a fost efectiv luată prin surprindere de aceste noi informaţii oferite de gazda emisiunii.

Glenn Close, în vârstă de 74 de ani, a declarat în 2020, în cadrul unui interviu pentru ABC News “Popcorn with Peter Travers”, că nu înţelege cum a putut câştiga Gwyneth Paltrow Oscar-ul pentru cea mai bună actriţă, în faţa Fernandei Montenegro, cu rolul său din ”Central Station” şi a susţinut că acel premiu nu a avut sens.

Gwyneth Paltrow, diplomată, a râs când a aflat aceste declaraţii şi a spus că alege să nu comenteze, întrucât nu deţine toate informaţiile şi nu vrea să facă speculaţii.

Paltrow a fost o singură dată nominalizată la Premiile Oscar, în 1999, când a şi câştigat mult râvnita statuetă. Glenn Close a fost nominalizată la Oscar de 8 ori în ultimii 40 de ani.

Foto: Instagram

Mai multe