Gwyneth Paltrow îmbracă din nou rochia de mireasă. Actriţa, cerută în căsătorie de Brad Falchuk

22 noiembrie 2017   News

După o relaţie amoroasă de trei ani, Brad Falchuk şi actriţa hollywoodiană Gwyneth Paltrow fac pasul cel mare: se căsătoresc! Vestea a fost confirmată de un apropiat de-al lor, care a povestit şi cum au ajuns cei doi în acest punct al relaţiei lor.

S-au logodit după o relaţie de trei ani

Gwyneth Paltrow l-a cunoscut pe creatorul serialului ”Glee” pe platourile de filmare ale musicalului în 2014, însă şi-au ţinut relaţia secretă până în septembrie 2015. Şi chiar şi după acest moment, apariţiile de cuplu ale celor doi se pot număra pe degetele de la o mână. Gwyneth şi Brad sunt foarte discreţi cu iubirea lor, însă relaţia lor e un închegată şi de viitor. O confirmă şi-un apropiat: ”Au ştiut că vor ajunge în acest moment, căci amândoi au mai fost în relaţii lungi până acum. Nu s-au grăbit deloc cu această poziţie”.

Vor face anunţul oficial pe site-ul actriţei, ”Goop”

Chipurile, actriţa doreşte să anunţe public că s-a logodit prin intermediul site-ului ei, ”Goop”, de aceea nu a făcut până acum nicio declaraţie în legătură cu zvonurile apărute în ultimele 24 de ore. ”Abia aşteaptă să anunţe pe site-ul ei”, a declarat un apropiat.

Au fost foarte discreţi cu relaţia lor.

Amintim că, anterior, Gwyneth a fost în relaţii amoroase cu Brad Pitt, Ben Affleck şi Chris Martin, cel cu care a fost şi căsătorită şi cu care are doi copii.

foto: arhivă

Mai multe