Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit? Starurile hollywoodiene s-au prezentat în număr mare la petrecerea lor

16 aprilie 2018   News

Au anunţat că e vorba despre o petrecere de logodnă, însă se zvoneşte că a fost, de fapt, nunta lor. Cert e că starurile de la Hollywood s-au prezentat în număr mare la petrecerea dată de Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk.

Să fi fost noaptea nunţii ei?

Rând pe rând, cei mai mari actori de la Hollywood s-au prezentat la Los Angeles Theater, acolo unde a avut loc o petrecere pentru Gwyneth Paltrow (45) şi logodnicul său, producătorul Brad Falchuk (47). Îmbrăcaţi de gală, actorii au şi-au făcut loc printre zecile de fotografi strânşi în faţa clădirii şi au fost alături de cuplul îndrăgostit, despre care se zvoneşte că s-au căsătorit.

Brad Falchuk, alesul inimii ei

Mulţi susţin că petrecerea de logodnă anunţată a fost, de fapt, o nuntă secretă. Fapt confirmat şi de faptul că mama lui Gwyneth, marea actriţă Blythe Dinner, a fost văzută strecurându-se la petrecere cu o husă de rochie, semnată de Monique Lhuiller, despre care se ştie că face şi rochii de mireasă.

Blythe Danner, văzută cu o husă de rochie

La intrare, a fost surprinsă chiar şi presupusa mireasă, Gwynnie, care a sosit într-o rochie marsala, spectaculoasă, care prezenta o crăpătură pe picior şi un detaliu supradimensionat pe unul dintre umeri. Nici Brad n-a lipsit, fireşte, acesta îmbrăcând chiar un costum elegant, cu sacou alb, care părea a fi de mire.

Cameron Diaz şi Benji Madden

Demi Moore

Jennifer Aniston

Dintre starurile prezente la această petrecere de logodnă presupusă nuntă secretă amintim: Demi Moore, Cameron Diaz şi soţul său, Benji Madden, Jennifer Meyer, Kate Hudson şi logodnicul ei, Danny Fujikawa, Reese Witherspoon, supermodelul Karlie Kloss, proaspăt-divorţata Jennifer Aniston, Chelsea Handler şi mulţi alţii. Haideţi să vedem fotografii de la eveniment!

Mai multe